PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Postiranima trebaju bodovi, Jadran iz Kaštel Sućurca očekuje pobjedu

NK Postira Sardi iz Postira dočekuje u nedjelju, 14. travnja, NK Jadran iz Kaštel Sućurca u 20. kolu 1. Županijske nogometne lige. Važna je to utakmica za domaćine. Treba osvojiti koji bod s obzirom na položaj na prvenstvenoj ljestvici. Postirani su poslije 19 prvenstvenih utakmica pretposljednji s ukupno 13 bodova, prije posljednje momčadi iz Vinjana koji su osvojili samo 6 bodova. U 19 odigranih utakmica NK Postira Sardi upisao je samo 3 pobjede i 12 poraza.

Klub iz Kaštel Sućurca u znatno je boljoj poziciji, s 31 osvojenim bodom drže 4. mjesto na prvenstvenoj ljestvici i imaju ozbiljnih ambicija. – Ne smatramo se favoritima jer smo svjesni težine utakmice u Postirima. Znamo koliko su domaćinu važni ovi bodovi i da će učiniti sve za pobjedu. No, mi želimo nastaviti pozitivan niz i nadamo se povratku s Brača s punim plijenom, poručili su nam iz kluba uoči današnjega gostovanja.

Ne kriju ambicije za igrom prema tituli prvaka, doduše ne ove godine, ali o tome ozbiljno razmišljaju već sljedeće prvenstvene sezone pa se treba nametnuti, i izboriti što bolji plasman. – Ambicije Jadrana u ovogodišnjem prvenstvu su što bolji plasman kao najava napada titule sljedeće godine, bili su jasni iz kluba te ističu kako se nadaju da će to i ostvariti s obzirom na mladi sastav s nekoliko iskusnih pojedinaca.

Utakmica između NK Postira Sardi i NK Jadrana iz Kaštel Sućurca igra se danas od 16,30 sati na igralištu Polježice.

igralište NK Postira Sardi

igralište NK Postira Sardi na kojem će se igrati utakmica 20. kola 1. ŽNL između Postira Sardi i Jadrana

NK Postira Sardi i Jadran KS

Podjelite:

You may also like...