Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Potpisivanje ugovora između Grada Supetra i izvođača radova za gradnju novoga vatrogasnog doma

U gradskoj vijećnici u Supetru u ponedjeljak, 14. listopada, bit će potpisan ugovor između Grada Supetra i izvođača radova za gradnju novoga vatrogasnoga doma. Potpisivanje ugovora najavljeno je za 10.00 sati. U realizaciju toga vrijednoga projekta kao partneri uključene su i općine Nerežišća, Sutivan i Postira.

Ugovor za izgradnju vatrogasnoga doma potpisan u Ministarstvu poljoprivrede
Ugovor za izgradnju novoga vatrogasnog doma za Dobrovoljno vatrogasno društvo Supetar potpisan je u travnju u Ministarstvu poljoprivrede, a ugovor su potpisali gradonačelnica Supetra Ivana Marković i tadašnji ministar Tomislav Tolušić koji je tom prigodom istaknuo kao primjer projekt izgradnje zajedničkoga vatrogasnog doma DVD Supetar. Novi vatrogasni dom gradit će se u gospodarskoj zoni Žedno-Drage.

Za izgradnju doma uz Grad Supetar aplicirale su i tri općine
Uz Grad Supetar, tri jedinice lokalne samouprave aplicirale su uz prethodni dogovor za dobivanje financijskih sredstava oko izgradnje zajedničkoga vatrogasnoga doma koji bi podigao razinu zaštite od požara supetarskim vatrogascima, ali i ostalima koji se uključuju u akcije.
— Grad Supetar kao nositelj projekta dobio je 14,6 milijuna kuna. Navedeni iznos rezultat je petogodišnje pripreme dokumentacije, vizije i želje, a prije svega suradnje između četiri jedinice lokalne samouprave, poručila je tada gradonačelnica Marković.

Vatrogasci Supetar

u ponedjeljak, 14. listopada, u gradskoj vijećnici bit će potpisan ugovor između Grada Supetra i izvođača radova za izgradnju novoga vatrogasnog doma, a nakon što je ugovor za izgradnju toga doma potpisan u travnju u Ministarstvu poljoprivrede (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...