Prekid vodoopskrbe u Pražnicama u četvrtak od 8.00 do 12.00 sati

Brački Vodovod najavio je za četvrtak, 4. srpnja, prekid vodoopskrbe u naselju Pražnica, objavio je danas, 3. srpnja, načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan. Prekid opskrbe vodom u tom mjestu trajat će od 8.00 do 12.00 sati a razlozi su neodgodivi radovi na vodoopskrbnoj mreži.

Očekuje se da bi radovi mogli biti i brže gotovi, ali opreza radi pozivamo građane da se pripreme za prekid i da se obzirom na vrućine opskrbe dovoljnim količinama pitke vode, stoji u obavijesti koju je pučiški načelnik objavio preko facebook stranice.

U obavijestio je ujedno izvijestio da je prošloga tjedna završena velika rekonstrukcija dvije crpne stanice koje napajaju vodom naselja Pražnica i Gornji Humac te Zračnu luku Brač. — U zamjenu crpki, cjevovoda, fazona i automatike naše komunalno poduzeće Vodovod Brač d.o.o. uložilo je 824.425,00 kn (vrijednost opreme bez radova). Ovo su ulaganja koja se ne vide i o kojima se puno ne govori ali koja život znače za unutrašnjost naše općine, poručio je prvi čovjek te bračke općine. (J. B.)

(izvor facebook Marino Kaštelan)

(izvor facebook Marino Kaštelan)

You may also like...