Prekid vodoopskrbe u Pražnicama u četvrtak od 8.00 do 12.00 sati

Brački Vodovod najavio je za četvrtak, 4. srpnja, prekid vodoopskrbe u naselju Pražnica, objavio je danas, 3. srpnja, načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan. Prekid opskrbe vodom u tom mjestu trajat će od 8.00 do 12.00 sati a razlozi su neodgodivi radovi na vodoopskrbnoj mreži.

— Očekuje se da bi radovi mogli biti i brže gotovi, ali opreza radi pozivamo građane da se pripreme za prekid i da se obzirom na vrućine opskrbe dovoljnim količinama pitke vode, stoji u obavijesti koju je pučiški načelnik objavio preko facebook stranice.

U obavijestio je ujedno izvijestio da je prošloga tjedna završena velika rekonstrukcija dvije crpne stanice koje napajaju vodom naselja Pražnica i Gornji Humac te Zračnu luku Brač. — U zamjenu crpki, cjevovoda, fazona i automatike naše komunalno poduzeće Vodovod Brač d.o.o. uložilo je 824.425,00 kn (vrijednost opreme bez radova). Ovo su ulaganja koja se ne vide i o kojima se puno ne govori ali koja život znače za unutrašnjost naše općine, poručio je prvi čovjek te bračke općine.

(izvor facebook Marino Kaštelan)

(izvor facebook Marino Kaštelan)

Podjelite:

You may also like...