Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Prezentacija i radionica o izradi Strategije razvoja općine Postira

Imate dojam da do sada niste mogli sudjelovati u odlukama o razvoju Općine? Sada imate priliku – izrađuje se Strategija. Iznesite svoje prijedloge, stoji u pozivu koji je objavljen na službenim stranicama Općine Postira, a kojom se pozivaju zainteresirani da se u petak, 20. rujna, odazovu na izradu Strategije razvoja te Općine.

Počinje s prezentacijom malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a

Izrada Strategije razvoja te bračke Općine održat će se u Vijećnici u zgradi općine Postira s početkom u 10.00 sati, kada će biti održana prezentacija upućena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima te vlasnicima Obiteljskoga poljoprivrednoga gospodarstva. Poslije njih, prezentacija će biti upriličena za turističke djelatnike u privatnom i javnom sektoru, a od 12.00 sati za društvene djelatnosti, s naglaskom na udruge, vrtić i školu.

Uhy savjetovanje d.o.o. specijalizirano za pripreme projekata za natječaje EU fondova

Prema riječima načelnika Postira Siniše Marovića, organizator i naručitelj Strategije je Općina Postira, dok će izrađivač nove Strategije razvoja Općine biti tvrtka Uhy savjetovanje d.o.o.. To je društvo specijalizirano za usluge pripreme projekata za natječaje EU fondova, zatim usluge savjetovanja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, kao i za usluge izrade poslovnih planova i studija. Tim Uhy savjetovanja d.o.o. okuplja stručnjake koji već više od 20 godina imaju iskustva u radu s projektima, a posebno u radu s EU fondovima.

Prezentacija otvorena za sve stanovnike općine Postira

Prezentacija je otvorena za sve stanovnike Općine, predstavnike gospodarskoga i civilnoga društva, sve moguće korisnike EU fondova i sredstava, od poduzetnika koji planiraju ulagati u proizvodnju i turizam, poljoprivrednika na ruralnom području koji planiraju ulagati u projekte povećanja poljoprivredne prozvodnje i prerade te ruralni turizam i sve udruge civilnoga društva, stoji u pozivu.

prezentacija i radionica o izradi Strategije razvoja općine Postira održat se će u petak, 20. rujna, u Vijećnici zgrade općine Postira (foto: J. Bašić)

prezentacija i radionica o izradi Strategije razvoja općine Postira održat se će u petak, 20. rujna, u Vijećnici zgrade općine Postira (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...