PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Prijedlog proračuna grada Supetra za 2020. godinu na 30. sjednici Gradskoga vijeća

Prijedlog Proračuna grada Supetra za 2020. godinu naći će se na sjednici Gradskoga vijeća grada Supetra koja je najavljena za utorak, 26. studenoga, u gradskoj vijećnici u Supetru. Sjednica će se pod predsjedanjem Danijele Kirigin održati s početkom u 18.00 sati.

Osim Proračuna za 2020. godinu, najavljen i rebalans proračuna za 2019. godinu
Osim prijedloga proračuna za 2020. godinu, za dnevni red najavljen je i prijedlog izmjena i dopuna Proračuna grada Supetra za 2019. godinu. Tim prijedlogom najavljeno je smanjivanje prihoda i primitaka za 26,10 posto u odnosu na 3. rebalans, dok će rashodi i izdaci biti smanjeni za 27,01 posto.

Nerealizirana prodaja građevinskoga zemljišta
Kako doznajemo iz grada Supetra, na smanjenje prihoda i primitaka najveći utjecaj imali su ne povlačenje sredstava iz Državnoga proračuna i EU Fondova (zbog procedura), nerealizirana prodaja građevinskog zemljišta te ne povlačenje ukupno planiranoga iznosa kredita kod HBOR za projekt “Energetske obnove dječjega vrtića Mrvica” iz razloga produljenja radova na 2020 godinu. O prijedlogu Proračuna kao i njegovu rebalansu za 2019. godinu vijećnike će izvijestiti voditeljica Odsjeka za financije i proračun Marica Jokanović.

Stigla ponuda o namjeri prodaje nekretnina u Škripu
Za 3. točku dnevnoga reda najavljen je prijedlog Zaključka o korištenju prava prvokupa nekretnina u k.o. Škrip. Grad Supetar zaprimio je ponudu o namjeri prodaje određenih nekretnina u Škripu, pa će vijećnike o tome upoznati pročelnik Jedinstvenoga upravnoga odjela Ivica Blažević.

Prijedlog Proračuna grada Supetra za 2020. godinu naći će se na sjednici Gradskoga vijeća grada Supetra koja je najavljena za utorak, 26. studenoga, u gradskoj vijećnici (izvor: gradsupetar.hr)

Podjelite:

You may also like...