PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Pročelnica Burčul sazvala prvu sjednicu vijeća. Izabrani načelnik položit će prisegu pred vijećnicima

Martina Burčul, pročelnica Jedinstvenoga upravnoga odjela Općine Sutivan, sazvala je za petak, 11. svibnja, prvu sjednicu novoga Općinskog vijeća koja će se održati u sportskoj dvorani “Sokolana”.

Vijećnici će položiti svečanu prisegu
Na prvoj sjednici predstavničkoga tijela koja je najavljena za 18.00 sati bit će konstituiran novi saziv vijeća. Prvo će mandatna komisija podnijeti izvješće o rezultatima lokalnih izbora u Sutivanu, a zatim će se verificirati mandat članovima Općinskoga vijeća. Članovi predstavničkoga doma položit će svečanu prisegu, a pred vijećnicima to isto učinit će i novoizabrani načelnik Ranko Blažević.

Blaževiću mandat počeo 21. svibnja
Novi mandat načelniku Blaževiću, prema odluci o početku i načinu obnašanja dužnosti općinskoga načelnika Općine Sutivan od 24. svibnja, počeo je 21. svibnja, s napomenom kako će imenovani dužnost općinskoga načelnika obavljati profesionalno.

Tko će biti predsjednik vijeća?
Na konstituirajućoj sjednici tamošnjega Općinskoga vijeća bit će izabran predsjednik i potpredsjednik. U proteklomu mandatu predsjednik Općinskoga vijeća općine Sutivan bio je Bartul Lukšić.

izabrani načelnik Općine Sutivan Ranko Blažević (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...