Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Program proslave blagdana sv. Margarite u Nerežišćima

Danas, 13. srpnja, u Nerežišćima će biti proslavljen blagdan sv. Margarite, djevice i mučenice, a tamošnje mjesto obilježava ujedno i Dan općine. Jutarnja misa u crkvi Sv. Margarite slavit će se u 7.00 sati, dok će središnje misno slavlje u župnoj crkvi biti u 10.30 sati.

Poslije mise održat će se svečana procesija s kipom Sv. Margarite ulicama mjesta, i to do središnjeg Trga gdje će vjernicima biti udijeljen završni blagoslov. Večernja misa u 19.00 sati slavit će se u svetičinoj crkvi. Zabavni program bit će u znaku koncerta Jasmina Stavrosa i grupe “Naranče”.

detalj s programa svečane sjednice Općinskoga vijeća održane 12. srpnja u Nerežišćima (izvor: facebook Općina Nerežišća)

detalj s programa svečane sjednice Općinskoga vijeća održane 12. srpnja u Nerežišćima (izvor: facebook Općina Nerežišća)

Uz Dan općine priređen je kulturni i javni program, od održavanja svečane sjednice Općinskoga vijeća, do turnira u malim brankama, a za ljubitelje filma upriličene su i prigodne projekcije. Nisu zaboravljeni ni oni najmlađi za koje je također organizirana kino predstava.

program uz blagdan sv. Margarite i Dan općine

Podjelite:

You may also like...