Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Prva ovogodišnja akcija darivanja krvi na otoku u Postirima

Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnoga darivanja krvi na otoku bit će organizirana u ponedjeljak, 20. siječnja, u Postirima.

U 2019, godini prikupljeno 1.442 doze krvi
Poslije vrlo uspješne godine darivanja krvi u kojoj je prikupljeno 1.442 doze krvi, počinje i nova godina za darivatelje. — Zasigurno jedan od najzaslužnijih klubova je Klub dobrovoljnih davatelja krvi Postira, koji organizira akciju, prvu ovogodišnju na otoku, istaknuli su iz Crvenoga križa Brač.

Iz općinskoga proračuna 20 tisuća kuna udruzi dobrovoljnih darivatelja krvi
Treba istaknuti da je iz Proračuna općine Postira za 2020. godinu Udruzi dobrovoljnih darivatelja krvi namijenjeno 20.000,00 kuna donacije, a isti iznos donacije i Crvenom križu.

U Pastoralnom centru od 8.00 do 12.30 sati
Prva ovogodišnja akcija održat će se od 8.00 do 12.30 sati u prostorima Pastoralnoga centra Sv. Josip. Iz bračkoga Crvenog križa uputili su i apel: — Pozovite svoje poznanike, prijatelje, obitelj, pomozite i vi naša nastojanja za spašavanje što više života!

Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnoga darivanja krvi bit će održana u ponedjeljak, 20. siječnja, u Postirima, u prostorima Pastoralnoga centra Sv. Josip

Podjelite:

You may also like...