PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Radionica o programu ruralnoga razvoja Ministarstva poljoprivrede

Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Ministarstva poljoprivrede RH organizira u četvrtak 16. svibnja u Gradskoj vijećnici Grada Supetra radionicu o financijskim instrumentima Programa ruralnoga razvoja RH 2014. – 2020., objavio je grad Supetar na službenim mrežnim stranicama. Radionicu će prema najavi voditi predstavnici Upravljačkoga tijela Programa ruralnog razvoja Ministarstva poljoprivrede.

Od 10,30 do 11,00 sati bit će održana registracija sudionika, a od 11,00 do 14,00 sati sudionicima će biti predstavljeni financijski instrumenti Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Bit će riječi o vrstama i značajkama financijskih instrumenata, zatim područjima ulaganja za potporu putem financijskih instrumenata te modelima provedbe i praktičnim uputama.

Radionica Ministarstva poljoprivrede namijenjena je prvenstveno potencijalnim krajnjim primateljima potpore kroz financijske instrumente za ruralni razvoj. Uz navedeno Ministarstvo i grad Supetar organizatori su Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije te Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

grad Supetar (Izvor: supetar.hr)

grad Supetar (izvor: supetar.hr)

Podjelite:

You may also like...