Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Radionica za privatne iznajmljivače u Domu kulture u Bolu

Radionica za privatne iznajmljivače na području općine Bol održat će se u utorak, 4. veljače, u 9.00 sati u Domu kulture u Bolu posredstvom Turističke zajednice općine Bol. Tema radionice, koju će voditi Barbara Marković, je “Rad s platformama Booking.com i Airbnb”.

O Airbnb platformi
U modulu “Airbnb platforma za početnike i napredne korisnike” privatni iznajmljivači upoznat će se s tom platformom, doznati informacije o registraciji, proviziji, kvaliteti objekta, kao i pozicioniranju i što boljoj vidljivosti objekta. Osim toga, bit će riječi i o napucima za bolju popunjenost smještajnih jedinica.

O Booking.com platformi
U modulu “Booking.com platforma za početnike i napredne korisnike” iznajmljivači će doznati kako se obavlja registracija za tu platformu, koje su specifikacije provizije, kako se vodi kalendar i mijenjaju cijena. Iznajmljivači će, uz ostalo, naučiti i kako odgovarati na pozitivne ili negativne komentare gostiju te što poduzeti kako bi se ostvarila bolja pozicija na stranicama.

Kako bolje popuniti smještajne kapacitete
— Radionica je namijenjena svima onima koji bi željeli započeti raditi s jednom od navedenih platformi ili unaprijediti dosadašnje iskustvo u svrhu bolje popunjenosti smještajnih kapaciteta, poručili su iz bolske Turističke zajednice.

prva ovogodišnja besplatna edukacija za privatne iznajmljivače održana je 23. siječnja u Domu kulture u Bolu u organizaciji Turističke zajednice općine Bol (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...