Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Rasprava o prijedlogu prihoda i rashoda proračuna općine Bol za 2020. godinu na dnevnom redu 8. sjednice Općinskoga vijeća

Vijećnici Općinskoga vijeća općine Bol na najavljenoj 8. sjednici koja će se održati danas, 3. prosinca, u Bolu raspravljat će o prijedlogu prihoda i rashoda proračuna općine Bol za 2020. godinu. Bit će to prvo čitanje proračuna za sljedeću godinu.

Na dnevnom redu i odluka o komunalnom redu
Osim analize proračuna prije njegova donošenja, raspravljat će se i o Odluci o komunalnom redu, o kojoj je bilo riječi i na 6. sjednici Općinskoga vijeća. Tada odluka nije bila donesena, a vijećnici su se usuglasili da se prethodno još raspravi o prijedlogu odluke prije njezina donošenja.

Prigovor na medijsko praćenje i izvještavanje bolskoga portala
Vijećnici će nadalje raspravljati i odlučivati o molbi za storniranje dijela računa za ZOO stationu. Osim toga, na dnevnom redu sjednice Općinskoga vijeća naći će se i dopis ravnateljice Općinske knjižnice “Hrvatska čitaonica” Jadranke Nejašmić, a u svezi ugovora koji tvrtka Press servis d.o.o. iz Splita ima s općinom Bol. U dopisu ravnateljica te bolske ustanove izražava nezadovoljstvo zbog nedovoljne suradnje u medijskom praćenju i izvještavanju rada Općinske knjižnice na portalu boljani.info.

Sjednica Općinskoga vijeća općine Bol održat će se u vijećnici zgrade općine Bol s početkom u 17.30 sati.

8. sjednica Općinskoga vijeća općine Bol održat će se danas, 3. prosinca, u vijećnici zgrade općine Bol s početkom u 17.30 sati (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...