Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ravnatelj županijske Lučke uprave obići će započete radove na proširenju obale u Postirima

Ravnatelj županijske Lučke uprave Domagoj Maroević posjetit će u petak, 11. listopada, započete radove na proširenju obale u Postirima, a riječ je o novom investicijskom poduhvatu koji se nalazi pred tom općinom. Potvrdio nam je to načelnik Postira Siniša Marović.

Radovi su započeli 23. rujna, a vrijede više od 7 milijuna kuna
Prema riječima načelnika te bračke općine, radovi na proširenju obale na istočnoj strani luke Postira započeli su još 23. rujna, a odvijat će se svakoga radnoga dana od 7.00 do 17.00 sati. Riječ je o radovima vrijednima više od 7 milijuna kuna.

Radove financira Lučka uprava u Splitsko-dalmatinskoj županiji
Prema podacima iz Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije, ugovor s izvođačem radova, a to je Marconi inženjering d.o.o. iz Splita, potpisan je 5. lipnja ove godine, a predmet toga ugovora je proširenje obale na istočnoj strani luke u Postirima. Radove financira Lučka uprava u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

radovi na proširenju istočne strane obale u Postirima započeli su 23. rujna, a radove će u petak, 11. listopada, obići ravnatelj županijske Lučke uprave Domagoj Maroević (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...