Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Sazvana 5. sjednica Općinskoga vijeća: očekuje se da će bivši donačelnik Jakov Okmažić obrazložiti vijeću svoju ostavku

Predsjednik Općinskoga vijeća Matko Baković (HDZ) sazvao je za danas, 9. rujna, 5. sjednicu Općinskoga vijeća u Bolu. Na sjedici toga vijeća načelnik Tihomir Marinković podnijet će vijećnicima usmeno izvješće o radu općine Bol od posljednje sjednice vijeća, koja je održana 18. srpnja.

O prvom rebalansu proračuna
Na dnevnom redu je usvajanje polugodišnjega proračuna općine te rasprava i donošenje odluke o prvom rebalansu proračuna. Vijećnici bi trebali donijeti i Odluku o komunalnom redu te prijedlog Odluke o zabrani radova u 2020. godini.

Hoće li Jakov Okmažić obrazložiti svoju ostavku?
Na 4. sjednici Općinskoga vijeća bio je opsežan dnevni red, i to 9 točaka. Načelnik Marinković na toj je sjednici najavio da će bivši donačelnik Jakov Okmažić, koji je dao ostavku na tu funkciju, obrazložiti vijećnicima razloge te ostavke. Načelnik je rekao da će i dalje uspješno nastaviti obavljati svoj posao te da mu se za sada nije povećao obim posla. Ostavka donačelnika Okmažića i nadalje je obavijena velom tajne. Očekivalo se da će se ona pojasniti i ranije, još na 4. sjednici Općinskoga vijeća, ali to se nije dogodilo.

sjednica Općoinskoga vijeća održat će se u zgradi Općine Bol u ponedjeljak 9. rujna (foto: J. Bašić)

sjednica Općinskoga vijeća općine Bol održat će se u zgradi Općine u ponedjeljak 9. rujna po pozivu predsjednika vijeća Martka Bakovića (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...