PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Sazvana 6. sjednica Općinskoga vijeća općine Bol; vijećnici će raspraviti i usvojiti izvješća o izvršenju proračuna za prvih šest mjeseci

Sjednica Općinskoga vijeća općine Bol, 6. u nizu, održat će se danas, 13. studenoga, u 18.30 sati u vijećnici općine Bol. Sjednicu je sazvao predsjednik toga vijeća Matko Baković, a bit će otvorena izvješćem načelnika općine Bol Tihomira Marinkovića.

Načelnik Bola izvijestit će vijećnike o radu Općine od posljednje sjednice
Načelnik Bola izvijestit će vijećnike o radu Općine od posljednje sjednice Općinskoga vijeća koja je održana 9. rujna. Na najavljenoj sjednici vijećnici će raspravljati i donijeti odluke o komunalnom redu, zatim o inicijativi vijećnika Tonča Buljana o uvjetima dodjeljivanja koncesijskih odobrenja na plaži Zlatni rat. Osim toga, raspravljat će se i o donošenju odluke o određivanju imena ulice Put Postinja, kao i o kupnji dijela čestice zemlje 595/3.

DVD Bol, Hrvatska čitaonica, Centar za kulturu i Dječji vrtič na dnevnom redu
Na dnevnom redu nalazi se i rasprava te donošenje odluke o prihvaćanju izvješća proračuna DVD Bol za prvih šest mjeseci ove godine. Raspravit će se i donijeti odluka o prihvaćanju izvješća proračuna općinske knjižnice Hrvatska čitaonica za isto razdoblje, a to će se učiniti i za Centar za kulturu općine Bol za navedeno razdoblje. Dječji vrtić Mali princ također će podnijeti izvješće koje će vijećnici nakon rasprave donijeti, odnosno usvojiti.

O provedbi plana upravljanja imovinom za 2018. godinu
Prema najavi iz bolske općine, članovi Općinskoga vijeća trebaju donijeti i odluku o usvajanju izvješća o provedbi plana upravljanja imovinom za 2018. Vijećnici će, kako je najavljeno, dati i suglasnost DVD Bol za davanje prava građenja, a riječ je o gradnji podruma Vatrogasnoga doma.

DVD Bol, Hrvatska čitaonica, Centar za kulturu i Dječji vrtić Mali princ podnijet će izvješća o izvršenju proračuna u prvih šest mjeseci ove godine (foto: iz arhive)

DVD Bol, Hrvatska čitaonica, Centar za kulturu i Dječji vrtić “Mali princ” podnijet će na sjednici Općinskoga vijeća, sazvanoj za danas, 13. studenoga, izvješća o izvršenju proračuna u prvih šest mjeseci ove godine (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...