PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Sazvana sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra: na dnevnom redu uz ostalo i polugodišnje izvješće o radu gradonačelnice Ivane Marković

Sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra, 29. u nizu, najavljena je za utorak, 29. listopada, u 16.00 sati u prostorima gradske vijećnice u Supetru. Bit će to treća sjednica Gradskoga vijeća u ovom mjesecu kojom će predsjedati Danijela Kirigin.

Gradonačelnica će odgovarati na pitanja vijećnika
Sjednica će prema objavljenom pozivu s dnevnim redom započeti vijećničkim pitanjima gradonačelnici Supetra Ivani Marković koja nije sudjelovala u radu prošle sjednice toga vijeća zbog sastanka u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike, a u predmetu rješavanja gospodarenja otpadom na gradskome odlagalištu “Kupinovica”.

Vijećnici će biti upoznati o izvršenju proračuna do 30. lipnja ove godine
Za prvu točku dnevnoga reda najavljen je izvještaj o izvršenju proračuna grada Supetra za razdoblje od siječnja do lipnja ove godine, a o toj točki dnevnoga reda izvijestit će voditeljica Odsjeka za proračun i financije Marica Jokanović.

O radu gradonačelnice izvijestit će pročelnik Grada
O polugodišnjem izvješću o radu gradonačelnice grada Supetra vijećnike će izvijestiti pročelnik Grada Ivica Blažević i voditelji različitih Odsjeka u gradu Supetru. Gradonačelnica Marković predložila je donošenje Odluke o pribavljanju ploča s imenima naselja, ulica i trgova, ploča s imenima ulica i brojevima zgrada i načinu podmirivanja troškova pribavljanja, a o čemu će vijećnike upoznati voditelj Odsjeka za upravljanje gradskom imovinom, društvene djelatnosti i gospodarstvo Tonči Sanader.
Za posljednju točku dnevnoga reda najavljen je prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanoga komunalnog otpada i biorazgradivoga komunalnog otpada na području Grada Supetra.

sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra sazvana je za utorak, 29. listopada, u vijećnici zgrade grada Supetra (izvor: gradsupetar.hr)

Podjelite:

You may also like...