Grad Supetar

Sazvana sjednica Općinskoga vijeća u Bolu. Pred vijećnicima više točaka dnevnoga reda, a odlučivat će o čak tri pristigle molbe

Prva ovogodišnja sjednica Općinskoga vijeća Općine Bol najavljena je za četvrtak, 18. ožujka, a zbog epidemioloških mjera umjesto u općinskoj vijećnici održat će se u Domu kulture u Bolu.

Na dnevnomu redu sjednice, koju je sazvao predsjednik tamošnjega Općinskog vijeća Matko Baković (HDZ), nalazi se deset točaka o kojima će vijećnici raspravljati i odlučivati. Prethodno će načelnik bolske Općine Tihomir Marinković (SDP) podnijeti vijećnicima usmeno izvješće o radu Općine od posljednje sjednice vijeća koja je održana 18. prosinca.

Na dnevnomu redu i Statut općine Bol
Prva točka dnevnoga reda odnosi se na raspravu i donošenje odluke o prihvaćanju Statuta općine Bol. Vijećnici će, između ostaloga, raspravljati o izmjenama i dopunama urbanističkoga plana uređenja groblja Sv. Lucije. Bit će riječi o planu djelovanja u području prirodnih nepogoda za 2021. godinu, a donijet će se i procjena rizika od velikih nesreća za općinu Bol.

Odlučivat će o tri molbe
Pred vijećnicima će se naći i nekoliko pristiglih molbi. Jedna se odnosi na postavljanje montažne kućice, a ostale dvije na određivanje mjesta za prodaju putem kioska. Vijećnici će raspraviti i donijeti odluku o izmjeni i dopuni odluke o općim uvjetima parkiranja u određenim ulicama na području Bola.

Načelnik općine Bol Tihomir Marinković (SDP) i predsjednik Općinskoga vijeća u Bolu Matko Baković (HDZ) (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...