Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Selčanin Siniša Vuković izlaže Biblije u Solinu

Naš Selčanin, predsjednik splitskoga ogranka Društva hrvatskih književnika, izložit će danas, 8. travnja, u Javnoj ustanovi za kulturu “Zvonimir” u Solinu izložbu kolekcija prikupljenih Biblija. Izložba nosi naziv “Kip Biblije – tijelo jezikâ sa sviju kontinenata”, a na njoj će predstaviti više od 250 sabranih izdanja Biblije koje je prikupljao gotovo 20 godina. To će biti 5. Vukovićeva izložba u nizu s biblijskom kolekcijom, a istu izložbu Vuković je otvorio i u rodnim Selcima uoči Gospe Karmelske 2018. godine te u Bolu krajem kolovoza.

Osim biblijskih izdanja, Bračanin Vuković predstavit će i psaltire, misale i evanđelistare iz svoje kućne kolekcije. Najavio je da će u sklopu te izložbe biti predstavljeno i njegovo četveroknjižje “Čakavski pištular I-IV” s prijevodom poslanica Novoga zavjeta na čakavsko narječje.

Izložbu će u 19 sati otvoriti izaslanik predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića ministar uprave Bračanin Lovro Kuščević.

Iz kolekcije BiblijaIz kolekcije BiblijaNeka od izdanja Biblije

Podjelite:

You may also like...