Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Sjednica gradskoga Stožera civilne zaštite i Vijeća za komunalnu prevenciju najavljena za petak u gradskoj vijećnici

Sjednica gradskoga Stožera civilne zaštite i Vijeća za komunalnu prevenciju najavljena za petak, 13. ožujka, u gradskoj vijećnici u Supetru.

O prevenciji na području grada Supetra
Osim uobičajenih tema ostvarivanja zadaća iz programa prevencije na području grada Supetra poput razmatranja stanja kriminaliteta, predlaganja mjera nadležnim tijelima za poboljšanje osobne sigurnosti građana i materijalnih dobara, suzbijanja nasilja na javnim mjestima i zloporabe droga naglasak sjednice bit će stavljen na izazove koje epidemija koronavirusa stavlja pred sva tijela javne vlasti te gradske javne i žurne službe.

Donijet će se preporuke za ponašanje stanovništva
— Sjednici će prisustvovati i predstavnici Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije s kojim će se konstantno koordinirano djelovati sve do prestanka krize i okončanja epidemije na području naše zemlje. Shodno tome poduzet će se mjere i donijeti preporuke za ponašanje stanovništva na području grada Supetra imajući pri tome na umu prvenstveno zdravstvenu sigurnost naših građana, najavili su iz grada Supetra.

Sve informacije mogu se pratiti na službenim stranicama grada Supetra
Sve informacije i naputke Stožera Civilne zaštite grada i županije, Zavoda za javno zdravstvo i ostalih javnih službi koje sinkronizirano djeluju u ovoj izvanrednoj situaciji grad Supetar objavljivat će putem službene internetske stranice Grada i facebook stranice.

izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Podjelite:

You may also like...