Salon namještaja DC DESIGN
Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

STIGAO ADVENT Božićni kantun u gradu Supetru: organizatori najavljuju bogat program, od glazbe i koncerata, do sportskih natjecanja i božićnih priredbi

Od danas, 7. prosinca, sve do ponedjeljka, 6. siječnja, prostor stare peškarije pored zgrade Osnovne škole u Supetru ponovno će postati mjesto okupljanja, druženja i dobre blagdanske atmosfere u gradu. Grad Supetar, Turistička zajednica i supetarski ugostitelji pripremili su bogat program na Božićnom kantunu, u sportskoj dvorani i zimskom kinu za ovogodišnji advent te Božićne i Novogodišnje blagdane.

Četvrtkom “Bračologija” o povijesti, kulturi i zanimljivostima otoka
— Turistička zajednica grada Supetra organizira ‘Bračologiju’, mini kviz ligu četvrtkom (12., 19. i 26. prosinca) s temama i pitanjima o povijesti, kulturi, zanimljivostima i znamenitim ljudima otoka Brača, najavili su uz Turističke zajednice u Supetru. Sve tri “Bračologije” održat će se u 20.30 sati.

Zorica Kondža nastupa 28. prosinca na Božićnom kantunu
Božićni kantun će, osim toga, pripremiti za posjetitelje bogat glazbeni program, a večerašnje otvrorenje najavljeno je za 20.30 sati. Svakoga dana planiran je DJ, a vikendima glazba uživo. Već u petak, 13. prosinca, od 20.30 sati nastupa “Naranča”, u subotu, 14. prosinca, u 20.30 sati “Vox Box”, u petak, 20. prosinca, u istom teerminu klapa “Pastura”, a 22. prosinca “Juraj, Žuva i Marino”, dok će na Božić, 25. prosinca, posjetitelje zabavljati “Koperonti”. Najavljen je i nastup Zorice Kondže u subotu, 28. prosinca, u 20.30 sati, dok će akustični duo “The Fire” nastupiti u subotu 4. siječnja, s početkom u 22.30 sati.

Bračko folklorno društvo “Ciciljona” slavi 10 godina rada
Adventski program u gradu Supetru donosi i raznolika sportska natjecanja u školskoj sportskoj dvorani, kao i božićne priredbe supetarske vrtićke i školske djece. — Božićnom kantunu pridružuje se i Kino Mediteran s nekoliko filmskih projekcija u kino dvorani. Bračko folklorno društvo ‘Ciciljona’ proslavit će 10 godina rada u kinu 15. prosinca, a tome treba pridodati i likovnu radionicu za djecu Ane Dragičević 21. i 28. prosinca u Galeriji Ivan Rendić, kao i tradicionalnu Božićnu kartulinu koja će se na blagdan sv. Stjepana, 26. prosinca, održati u župnoj crkvi, poručili su iz TZ grada Supetra.

U Novu godinu Supetrane će uvesti band “Jukebox”
Organizatori najavljuju da će za doček Nove godine, 31. prosinca, na Božićnom kantunu svirati odlični band “Jukebox”. — Sedmoro glazbenika velikoga iskustva u različitim žanrovima, šaroliki glazbeni repertoar i odlična ugostiteljska ponuda garancija su odličnog provoda za doček Nove godine, kažu organizatori. Dodali su da se program Božićnoga kantuna može pratiti na stranicama Grada, zatim Turističke zajednice i Supetarskoga lita.

Grad Supetar, Turistička zajednica grada Supetra i supetarski ugostitelji pripremili su bogat program na Božićnom kantunu, u sportskoj dvorani i zimskom kinu, od 7. prosinca do 6. siječnja

Podjelite:

You may also like...