Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Supetarsko lito večeras priprema zabavu u Škripu, Mircima i Splitskoj

“Supetarsko lito”, ljetna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Supetra, priređuje za danas, 21. srpnja, zabavu u tri naša mjesta; u Škripu, Mircima i Splitskoj.

U malome Škripu domaćine i njihove goste zabavljat će od 21.00 sat Tamburaški sastav Supetar. Sastav je to koji samostalno djeluje od 2007. godine i nastavlja tradiciju tamburaške glazbe koja se njeguje u Supetru.

U Mircima će nastupiti klapa Pastura, dok će na rivi u Splitskoj u glazbenoj šetnji nastupiti B–Band Brač. Tako će Turistička zajednica večeras organizirati dobru zabavu i u malim mjestima našega otoka, a otočni glazbenici potrudit će se da domaćini i gosti u našim sredinama osjete radost i ljepotu otočkoga života.

U Splitskoj na rivi danas, 21. srpnja, nastupit će B-Band Brač u organizaciji Turističke zajednice Supetar (foto: J. Bašić)

U Splitskoj na rivi danas, 21. srpnja, nastupit će B-Band Brač u organizaciji Turističke zajednice Supetar (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...