Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Svečana sjednica Općinskoga vijeća u Bolu: godišnja nagrada pripast će Marku Boki

U povodu nadolazećega Dana općine i blagdana Snježne Gospe koji se u Bolu svečano slavi 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, danas 3. kolovoza, održat će se svečana sjednica Općinskoga vijeća u kongresnoj sali hotela “Elaphusa”.

posjetitelje će u večernjem programu na dan bolske fjere, 5. kolovoza, zabavljati "Magazin" i klapa "Kampanel"

posjetitelje će u večernjem programu na dan bolske fjere, 5. kolovoza, zabavljati “Magazin” i klapa “Kampanel”

Godišnja nagrada općine Bol pripast će Marku Boki
Uz Dan općine i bolske fjere objavljen je program. Svečana sjednica Općinskoga vijeća najavljena je za 11.30 sati na kojoj će biti uručeno i općinsko priznanje. Ove godine Godišnja nagrada općine Bol pripast će Marku Boki za organizaciju festivala “Graffiti na Gradele”. Tu su odluku donijeli vijećnici na sjednici održanoj 18. srpnja. Na objavljeni natječaj za dodjelu javnih priznanja pristigla su ukupno tri prijedloga. Osim toga, okupljenima na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća obratit će se predsjednik Matko Baković, kao i načelnik Bola Tihomir Marinković.

Središnje misno slavlje predvodi biskup mons. Tomo Vukšić
U ponedjeljak, 5. kolovoza, u 10.00 sati u spomen–parku kod crkve Sv. Ivana bit će položeni vijenci palima za Domovinu, a zatim će se u 10.30 sati u samostanskoj crkvi Sv. Marije Milosne slaviti svečana misa. Središnje euharistijsko slavlje župne svetkovine na rasporedu je u 19.00 sati u samostanskoj crkvi. Misu će predvoditi i propovijed uputiti vojni biskup u BiH mons. Tomo Vukšić. Jutarnja blagdanska misa slavit će se u župnoj crkvi u 9.00 sati.
Zabavni program na bolskoj rivi počet će u 20.00 sati, a u glazbenom programu posjetitelje će zabavljati grupa “Magazin” i klapa “Kampanel”.

Dan općine i blagdan Snježne Gospe bit će proslavljen u ponedjeljak, 5. kolovoza, u Bolu (foto. iz arhive)

Dan općine i blagdan Snježne Gospe bit će proslavljen u ponedjeljak, 5. kolovoza, u Bolu (foto. iz arhive)

Podjelite:

You may also like...