Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Trgovački lanac Konzum daruje kupce s 10 % popusta prije zatvaranja

Trgovački lanac Konzum, a to znači i sva njegova prodajna mjesta na našemu otoku, u subotu 30. ožujka darovat će svoje kupce s 10 posto popusta uoči nedjeljnoga zatvaranja Konzumovih prodavaonica. Kako je javljeno iz toga trgovačkog lanca, sve trgovine Konzuma u nedjelju 31. ožujka neće biti otvorene, a razlog je taj što Konzum od 1. travnja prenosi poslovni proces u novo poduzeće – Konzum plus d.o.o. Predsjednik Uprave Konzuma plus d.o.o. bit će Slavko Ledić koji je i do sada bio predsjednik toga trgovačkoga lanca.

Iz Konzuma najavljuju da ponuda od 10 posto popusta za 30. ožujka vrijedi u svim prodavaonicama, osim za online narudžbe i ne odnosi se na proizvode koji su na akciji, kao ni na kupnju cigareta, preapaid bonova, tiskovina, proizvoda Hrvatske lutrije, zamatanje poklona te plaćanje režija i povrat ambalaže. Popust, dodaju, nije moguće kombinirati ni s ostalim popustima koji se odnose na cijeli dan.

Središnja Konzumova prodavaonica u Supetru na adresi Žedno Drage radit će u subotu 30. ožujka od 7,00 do 20,00 sati, kao i ostalih radnih dana.

Podjelite:

You may also like...