Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Tribina i radionica o gospodarenju otpadom na području općine Bol; organizatori najavljuju da će biti riječi i o zaštiti prava potrošača

Tribina i radionica o gospodarenju otpadom na području općine Bol, u organizaciji Poduzetničkoga centra Aktiva, održat će se u ponedjeljak, 7. listopada, u Bolu. Tribina će biti upriličena u sklopu projekta “Zeleni Brač – edukacijom do održivoga gospodarenja otpadom na Braču”, a početak je najavljen za 18.00 sati u tamošnjoj Kino dvorani.

Na tribini će sudjelovati i načelnik Bola Tihomir Marinković
Na tribini će sudjelovati načelnik Bola Tihomir Marinković, direktor tvrtke Michieli Tomić d.o.o. Zoran Marinelić, predstavnici Udruge za zaštitu potrošača Dalmatinski potrošač Ivana Vušković i Nela Kovačević te Dijana Ščepanović iz Poduzetničkoga centra Aktiva.

Posjetitelji tribine bit će upoznati s načinima gospodarenja otpadom
— Sudionici će predstaviti projekt edukacije o gospodarenju otpadom, načine gospodarenja otpadom na području Bola i Murvice te odgovoriti na neka od brojnih pitanja vezanih uz ovu temu. Dvije već provedene tribine, u Supetru i Postirima, pokazale su da ova tema jako zanima otočane, koji su došli spremni s vrlo specifičnim pitanjima kako bi se informirali o novom sustavu gospodarenja otpadom na Braču, poručili su iz Poduzetničkoga centra Aktiva.

Koja prava krše trgovci i davatelji javnih usluga?
Osim toga, Udruga Dalmatinski potrošač, koja provodi projekt “Obračun i selekcija otpada na srednje-dalmatinskim otocima” pomoći će otočanima s boljim razumijevanjem njihovih potrošačkih prava te im ponuditi odgovore na njihova konkretna pitanja koja se odnose na kršenja prava trgovaca i davatelja javnih usluga.

Dijana Ščepanović (lijevo) iz Poduzetničkoga centra Aktiva predstavit će projekt Zeleni Brač na tribini koja će se održati u ponedjeljak, 7. listopada, u Kino dvorani u Bolu (foto: J. Bašić)

Dijana Ščepanović (lijevo) iz Poduzetničkog centra Aktiva predstavit će projekt “Zeleni Brač – edukacijom do održivoga gospodarenja otpadom na Braču” na tribini koja će se održati u ponedjeljak, 7. listopada, u Kino dvorani u Bolu (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...