Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Tribina o gospodarenju otpadom na otoku

Tribina o gospodarenju otpadom u organizaciji Poduzetničkoga centra Aktiva održat će se u četvrtak, 26. rujna, u gradskoj vijećnici u Supetru. Tribina je prvenstveno namijenjena stanovnicima grada Supetra i naselja Škripa, Splitske i Mirca.

Na tribini će sudjelovati i gradonačelnica Ivana Marković
Na tribini će sudjelovati gradonačelnica Ivana Marković, zatim direktorica Komunalnoga društva Grad d.o.o. Marijana Šemanović i direktorica Poduzetničkoga centra Aktiva Dijana Ščepanović.

O temeljnim zakonskim odrednicama gospodarenja otpadom
— Sudionici tribine predstavit će temeljne zakonske odrednice gospodarenja otpadom, načine njihove implementacije na području grada Supetra i pripadajućih naselja te odgovoriti na neka od brojnih pitanja vezanih uz gospodarenje otpadom, poručili su iz Poduzetničkoga centra Aktiva. Pozvali su zainteresirane da se dođu informirati te uključe u raspravu o toj važnoj temi.

Tribine će se održati u svim općinama
Tribina će se održati u sklopu projekta “Zeleni Brač – edukacijom do održivoga gospodarenja otpadom na Braču”, a zajednički će je provesti Grad Supetar i ostale bračke općine. Projekt financira Europska unija preko Kohezijskoga fonda. Iz Aktive najavljuju da će se tribine održati u svim općinama na otoku kako bi se njegovi stanovnici upoznali s gospodarenjem otpadom na Braču.

tribina o gospdarenju otpadom na otoku održat će se u četvrtak, 26. rujna, u gradskoj vijećnici u Supetru

tribina o gospodarenju otpadom na otoku Braču održat će se u četvrtak, 26. rujna, u gradskoj vijećnici u Supetru

Podjelite:

You may also like...