Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Tribina o gospodarenju otpadom u Pučišćima

Tribina i radionica o gospodarenju otpadom na području općine Pučišća bit će održana danas, 11. listopada, u Pučišćima. Organizator je Poduzetnički centar Aktiva.

Zeleni Brač – edukacijom do održivoga gospodarenja otpadom na Braču
Tribina će biti održana u sklopu projekta “Zeleni Brač – edukacijom do održivoga gospodarenja otpadom na Braču”. Početak je u 19.00 sati u dvorani Hrvatskoga skupa. Ista tribina prethodno je održana u Milni, 9. listopada, a za 14. listopada najavljena je u Nerežišćima.

Mnogo je posla pred svima nama
— Svaka tribina iznova ukazuje na specifične probleme s kojima se općine suočavaju kad je u pitanju gospodarenje otpadom. Još je mnogo posla pred svima nama, ali ćemo se potruditi da sve nove i važne informacije budu jasne, pravovremene i dostupne svima, poručili su iz projekta “Zeleni Brač”, čiji je nositelj grad Supetar, a sudionici preostale općine na otoku Braču.

svečana sjednica Općinskoga vijeća u povodu Dana općine održat će se u petak, 27. rujna, u dvorani Hrvatskoga skupa u Pučišćima (foto: iz arhive)

tribina o gospodarenju otpadom na području općine Pučišća održat će se danas, 11. listopada, u dvorani “Hrvatski skup” (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...