Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Tribina o gospodarenju otpadom u Sutivanu

Tribina o gospodarenju otpadom na području općine Sutivan bit će održana danas, 29. listopada, u Sutivanu u organizaciji Poduzetničkoga centra Aktiva. Tribina će biti upriličena u Narodnoj knjižnici Antonio Rendić Ivanović u 19.00 sati.

Poslušajte planove, informirajte se, postavite pitanja
— Saznajte sve što vas zanima o gospodarenju otpadom u Sutivanu. Poslušajte planove, informirajte se, postavite pitanja, stoji u pozivu na najavljenu tribinu koja će se održati u sklopu projekta “Zeleni Brač – edukacijom do održivoga gospodarenja otpadom na Braču”. Projekt je financiran sredstvima Europske unije putem Kohezijskoga fonda i Programa OP Konkurentnost i kohezija 2014.–2020., Zaštita okoliša i održivost resursa. Projekt zajednički provode bračke općine i grad Supetar.

Na tribini će sudjelovati zamjenik načelnika Općine
Prema najavi organizatora, na tribini će sudjelovati predstavnik tamošnje općine Valerio Radmilović, zamjenik načelnika Općine, zatim direktor Komunalnoga društva Michieli Tomić d.o.o. Zoran Marinelić i Dijana Ščepanović iz Poduzetničkoga centra Aktiva.
Ista tribina prethodno je održana u Nerežišćima, i to 14. listopada, a održana je i u drugim bračkim općinama te gradu Supetru još 26. rujna.

Mnogo je posla pred svima nama
— Svaka tribina iznova ukazuje na specifične probleme s kojima se općine suočavaju kad je u pitanju gospodarenje otpadom. Još je mnogo posla pred svima nama, ali ćemo se potruditi da sve nove i važne informacije budu jasne, pravovremene i dostupne svima, poručili su iz projekta “Zeleni Brač”, čiji je nositelj grad Supetar, a sudionici preostale općine na otoku Braču.

tribina o gospodarenju otpadom bit će upriličena danas, 29. listopada, u Sutivanu u organizaciji Poduzetničkog centra Aktiva. Projekt je financiran sredstvima Europske unije putem Kohezijskog fonda i Programa OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...