Grad Supetar

Turistička zajednica grada Supetra slavi 25. obljetnicu osnivanja; na svečanoj sjednici bit će uručene zahvalnice pojedincima, ustanovama i udrugama

Svečanom sjednicom skupštine Turistička zajednica grada Supetra proslavit će danas, 24. listopada, 25. obljetnicu svojega osnivanja. Svečana sjednica održat će se u 18.00 sati u Waterman forumu Svpetrvs hotela.
Turistička zajednica općine Supetar osnovana je 1994. godine, a poslije nekoliko godina preimenovana je u Turističku zajednicu grada Supetra.

Uručit će se zahvalnice za doprinos radu i razvoju Turističke zajednice
Na svečanoj sjednici Turističke zajednice grada Supetra zaslužnim pojedincima, ustanovama i udrugama bit će uručene zahvalnice za doprinos u radu i razvoju Turističke zajednice grada Supetra i povelje počasnih članova, najavili su iz tamošnje TZ grada Supetra. U glazbenom programu nastupit će Zorica Konđa i Joško Banov.

U prigodi jubileja posadit će se 25 stabala čempresa i pinije
U povodu 25. obljetnice, vrijedan jubilej Turistička zajednica obilježit će i sadnjom 25 stabala čempresa i pinije na plaži Banj uz stručnu pomoć Komunalnoga društva Grad.

grad Supetar (Izvor: supetar.hr)

Turistička zajednica grada Supetra proslavit će danas, 24. listopada, 25. obljetnicu osnivanja svečanom sjednicom skupštine Turističke zajednice u Waterman forumu Svpetrvs hotela (Izvor: supetar.hr)

Podjelite:

You may also like...