PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U 23. kolu snage će odmjeriti NK Postira Sardi i NK Vinjani: gosti pred ispadanjem

U 23. kolu 1. Županijske nogometne lige NK Postira Sardi dočekuje danas, 5. svibnja, u Postirima NK Vinjani, posljednje plasiranu momčad na prvenstvenoj ljestvici. Sve do 22. kola domaćini su bili pretposljednji, ali su pobjedom protiv GOŠK-a u Kaštel Gomilici i zbog boljega omjera s 18 bodova 12. ispred pretposljednjega NK Val. NK Sloga iz Mravinaca uvjerljivo drži 1. mjesto s 55 bodova, 14 bodova više od drugoga NK Zmaj iz Makarske.

Pred gostima je teški zadatak, spašavanje nogometne sezone, ako se ona uoopće može spasiti. Sa svega 7 prvenstvenih bodova na putu su za ispadanje iz 1. Županijske nogometne lige. Na naš upit što očekuju na gostujućoj utakmici, tek su nam poručili: — Očekujemo tešku utakmicu, ali moramo ići na pobjedu kako bismo ostali u igri za ostanak u ligi. Dok postoji bilo kakva šansa za ostanak mi se nećemo predavati. No, što u slučaju ispadanja iz 1. Županijske nogometne lige? — Ako dođe do ispadanja iz 1. Županijske nogometne lige planovi su napraviti dobru selekciju igrača i napad na prvo mjesto, odnosno povratak u 1. Županijsku nogometnu ligu, poručili su iz NK Vinjani. Najavljuju kako će u Postirima igrati bez napadača Ante Grizelja koji je ozlijeđen.

Pred Postiranima je važan ispit. Sve samo ne jednostavna utakmica, niti kada se igra protiv posljednjega. Prvenstvena sezona za domaćine i nije bila baš sjajna. Osim loših rezultata, posljednjih nekoliko utakmica domaćini igraju i bez kažnjenoga trenera Nenada Bilića, kojemu je još 4. travnja izrečena zabrana obavljanja trenerske funkcije na rok od 3 mjeseca. Od 1. Županijske nogometne lige nismo uspjeli doznati je li se postirski klub žalio na odluku disciplinskoga suca. Na naše upite iz 1. Županijske nogometne lige uporno ne odgovaraju. S medijima izgleda ne žele posla. Od domaćina najbolji strijelac je Tomislav Copić sa 6 postignutih golova.

Utakmica će se igrati na igralištu Polježice u 17,00 sati. Glavni djelitelj pravde bit će Mladen Labrović, a pomagat će mu Ante Buzov i Mislav Lolić. Za delegata i kontrolora suđenja ovlašten je Jurica Blažević.

detalj s utamice NK Postira Sardi i NK Jadran KS na Polježicama u Postirima (foto: J. Bašić)

detalj s utamice NK Postira Sardi i NK Jadran KS na Polježicama u Postirima (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...