Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U Bolu će danas biti predstavljen projekt “AIRQ – Proširenje i modernizacija državne mreže za trajno praćenje kvalitete zraka”; u okruglom stolu sudjelovat će i načelnik Tihomir Marinković

Pred Hrvatskom se nalazi strateški važan projekt kojim će se napraviti značajan pomak i osigurati unaprjeđenje u kvaliteti zraka za sve njene građane te, jednako tako, pružiti potpora implementaciji zakonodavnoga okvira u području kvalitete zraka i okoliša.

Okrugli stol o kvaliteti zraka
Tim povodom danas, 16. listopada, održat će se javno predstavljanje projekta “AIRQ – Proširenje i modernizacija državne mreže za trajno praćenje kvalitete zraka” u hotelu Elaphusa u Bolu. Predstavljanje će se održati u sklopu Okrugloga stola o kvaliteti zraka u tijeku prvoga dana nacionalnoga znanstveno-stručnoga skupa s međunarodnim sudjelovanjem “Zaštita zraka 2019”.

U radu Okrugloga stola sudjelovat će i načelnik Bola
Okrugli stol održat će se u 12.00 sati, a u njemu će sudjelovati pomoćnik ministra zaštite okoliša i energetike Igor Čižmek, voditelj Službe za zaštitu zraka, tla i od svjetlosnoga onečišćenja pri Ministarstvu zaštite okoliša i energetike Mario Stipetić, predstavnice Fonda za zaštitu okoliša i energetiku Nirvana Franković Mihelj i Renata Agović te načelnik Općine Bol Tihomir Marinković.

foto: J. Bašić

Predstavljanje projekta održat će se u sklopu Okrugloga stola o kvaliteti zraka u tijeku nacionalnoga znanstveno-stručnoga skupa s međunarodnim sudjelovanjem “Zaštita zraka 2019” (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...