Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U gospodarskoj zoni “Žedno-Drage” najavljeno miniranje na gradilištu novoga vatrogasnoga doma

Grad Supetar najavio je kako će se u utorak, 2. lipnja, u poslovnoj zoni “Žedno-Drage” u Supetru vršiti miniranja na gradilištu nove zgrade vatrogasnoga doma.

Od 11.00 do 13.00 sati
Miniranje dijela parcele planirano je u vremenu od 11.00 do 13.00 sati.

Iz Grada pozivaju na oprez
— Radi sigurnosti građani bi iz područja gospodarske zone “Žedno-Drage” trebali izmjestiti sva osobna vozila, ne kretati se istom za vrijeme trajanja miniranja i ne prometovati dijelom državne ceste D114 (Supetar – Bol) uz parcelu zgrade DVD-a Supetar, pozvali su iz grada Supetra.

Projekt vrijedan 20.4 milijuna kuna
Novi vatrogasni dom, projekt vrijedan 20,4 milijuna kuna, trebao bi biti završen 2021. godine. Ugovor o izgradnji vatrogasnoga doma svečano je potpisan lani, 14. listopada. Riječ je o projektu Grada Supetra u koji su uključene još tri bračke općine, Postira, Sutivan i Nerežišća. S projektom se krenulo 2014. godine, a tri godine poslije ishođena je i građevinska dozvola.

Grad Supetar najavio je kako će se u utorak, 2. lipnja, u poslovnoj zoni “Žedno-Drage” u Supetru vršiti miniranja na gradilištu nove zgrade vatrogasnoga doma. Fotografija prikazuje nekadašnje gradilište Supermarketa Tommy u Supetru (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...