Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Uključite se u izradu strateškog dokumenta općine Milna; od poduzetništva do kulture, svi mogu dati svoj doprinos budućem razvoju

Poduzetnički centar Aktiva organizira od 15. do 17. listopada fokus grupe u Milni u sklopu izrade strateškoga dokumenta općine Milna, a kojim se planira razvoj za razdoblje od 2020. do 2025. godine. Fokus grupe namijenjene su različitim ciljanim skupinama, a organiziraju se kako bi se prikupile i dodatno razradile relevantne informacije ključne za izgradu akcijskoga plana razvoja te bračke općine.

Institucije i građane uključiti u planiranje razvoja općine
— Primjena participativne metodologije podrazumijeva kreiranje prilike da se ključne institucije i građani, odnosno lokalna zajednica, aktivno uključe i sudjeluju u planiranju razvoja svoje općine, istaknuli su organizatori u pozivu, ističući da je sudjelovanje bilo omogućeno i kroz anketne upitnike koji su bili dostupni u tiskanom i digitalnom izdanju.

Od poduzetništva do kulture
— Bit će održane ukupno 3 fokus grupe, na kojima se očekuje sudjelovanje pojedinaca relevantnih za različita područja razvoja općine Milna, od poduzetništva, poljoprivrede, turizma, javne uprave do kulture i ostalih područja, pojasnili su iz Poduzetničkoga centra Aktiva.

Prvoga dana o gospodarstvu, poljoprivredi i turizmu
Danas, 15. listopada, u općinskoj vijećnici bit će održana fokus grupa o gospodarstvu, poljoprivredi i turizmu, a početak je u 18.00 sati. Drugoga dana, 16. listopada, fokus grupa za opću javnost bit će održana u 19.30 sati u školskoj dvorani, a trećega dana, 17. listopada, fokus grupa okupit će u 18.00 sati općinske vijećnike u vijećnici općine Milna.
Organizatori pozivaju stanovnike s područja općine Milna da se odazovu fokus grupama u sklopu izrade Strategije razvoja općine Milna te sudjeluju u raspravi o problemima i mogućim rješenjima.— Na fokus grupama bit će predstavljeni rezultati do sad provedenih anketa i anketnoga ispitivanja. Zato pozivamo sve mještane općine Milna da se aktivno uključe u fokus grupe, poručili su iz Poduzetničkoga centra Aktiva.

fokus grupe u Milni bit će organizirane od 15. do 17. listopada u sklopu izrade strateškoga dokumenta općine Milna

Podjelite:

You may also like...