PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Vatrogasci slave sv. Florijana: služit će se misa, održati svečani mimohod i Dan otvorenih vrata

Vatrogasci DVD Supetar proslavit će u subotu 4. svibnja sv. Florijana, svojega zaštitnika. Supetarski vatrogasci pozivaju sve zainteresirane da posjete njihovu vatrogasnu postrojbu. “Povedite klince i poćirite zajedno s njima kako vaši vatrogasci žive i rade, slikajte vaše najmlađe na našim velikim crvenim kamionima, a mi ćemo im dati da se poigraju s našom opremom i sigurno smo da će se oduševiti”, stoji u pozivu vatrogasaca objavljenom na njihovoj facebook stranici.

Blagdan sv. Florijana vatrogasci će obilježiti, uz ostalo, i misom u župnoj crkvi Navještenja Marijina koja će biti slavljena u 7,30 sati. Kod Sv. Roka u 9,00 sati bit će položen spomen-vijenac za vatrogasce koji više nisu s njima. U 10,00 sati program će biti nastavljen svečanim mimohodom ulicama grada Supetra, a u 11,00 sati bit će upriličen Dan otvorenih vrata kada će zainteresirani moći posjetiti supetarsku vatrogasnu postrojbu i upoznati se s radom supetarskih vatrogasaca.

program obilježavanja sv. Florijana u Supetru (izvor: facebook Vatrogasci Supetar)

supetarski vatrogasci obilježit će blagdan svojega zaštitnika sv. Florijana bogatim programom (izvor: facebook Vatrogasci Supetar)

Podjelite:

You may also like...