PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Večer humora uz knjigu “Materin Šudarić”; nastupa Marijan Grbavac – Mirić, voditelj Dramske grupe Proložac

U organizaciji Narodne knjižnice Hrvatski skup iz Pučišća danas, 9. studenoga, u Pučišćima će gostovati Marijan Grbavac – Mirić, amaterski glumac, redatelj i voditelj Dramske grupe Proložac. Pred pučiškom publikom nastupit će večeras u 19.00 sati u tamošnjoj dvorani Hrvatski skup.

Mnoge nasmijao i razveselio predstavom “Bračno savjetovanje”
Pučiškoj publici Grbavac je poznat i po gostovanju uoči proslave Sv. Jeronima ove godine, 28. rujna, kada je Dramska udruga Proložac mnoge nasmijala i razveselila predstavom “Bračno savjetovanje”, čiji je redatelj upravo glumac Marijan Grbavac.

Autor u knjizi donosi seoske (ne)zgode, mudrosti i šale na zavičajnom imotskom jeziku
Kako najavljuju iz Narodne Knjižnice, događaj je naslovljen kao Večer humora uz knjigu “Materin Šudarić”, na kojoj će taj amaterski glumac i redatelj, koji ujedno glumi i u Gradskom kazalištu mladih Mali princ, kroz druženje uz skečeve i priču približiti knjigu okupljenoj publici. — Autor je u knjizi, na svoj način, na zavičajnom imotskom jeziku zapisao mnoge istinite seoske (ne)zgode, mudrosti i šale te ih sabrao i ukoričio u lijepo humorističko i satiričko štivo, poručili su iz pučiške Narodne knjižnice, iz koje pozivaju sve da “dođu razbiti depresiju jesenjih večeri”.

Večer humora uz knjigu “Materin Šudarić” organizira za danas, 9. studenoga, Narodna knjižnica Hrvatski skup iz Pučišća (izvor: Narodna knjižnica Hrvatski skup)

Podjelite:

You may also like...