Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Večeras započinje manifestacija Potezanje Mrduje; najavljen bogat program

Potezanje Mrduje kuca nam na vrata. Kako bi Mrduja bila ove godine naša uključite se i dođite u što većem broju, napisala je Turistička zajednica u Milni u pozivu kojih se ovih dana vrti na njihovoj društvenoj mreži, a uoči ovogodišnje tradicionalne Mrduje.

Bogat program ljetne manifestacije

Ovogodišnje Potezanje Mrduje započinje danas, 26. srpnja, sportskim natjecanjima u večernjim satima. Organizatori najavljuju bogat program te ljetne manifestacije, a održat će se utrke kajacima, zatim SUP boardovima, pa potezanje konopa kaićima do prodaje izvornih proizvoda i degustacija.

Središnja proslava je u Stomorskoj na Šolti 

Završno Potezanje Mrduje održat će se u subotu, 27. srpnja, u 16.30 sati. Središnja proslava bit će upriličena u Stomorskoj na Šolti gdje će okupljene zabavljati Magazin do dugo u noć.

Mrduja je otočić u Splitskim vratima, između Brača i Šolte, a najbliže naselje otočiću je Milna. Oko Mrduje odvija se i poznata Mrdujska regata jedriličara.

Prvo Potezanje Mrduje održano je 9. kolovoza 2008. godine. Smotru financiraju Turističke zajednice općine Šolta i Milna, tamošnje općine, a i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije. (Jadran Bašić)

izvor: Facebook TuristiČka zajednica Milna

(izvor: Facebook Turistička zajednica Milna)

Podjelite:

You may also like...