PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Vijećnici Gradskoga vijeća vraćaju se u vijećnicu: odlučit će o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Supetra

Vijećnici Gradskoga vijeća u gradu Supetru ponovno se vraćaju u gradsku vijećnicu, nakon što su u radu posljednjih dviju sjednica Gradskoga vijeća sudjelovali elektronički.

Samo jedna točka dnevnoga reda
Nova, 35. u nizu, sjednica Gradskoga vijeća najavljena je za utorak, 2. lipnja, samo s jednom točkom dnevnoga reda. Vijećnici će donijeti odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Supetra. Izbori će se provesti u nedjelju, 5. srpnja. U gradu Supetru izbore za članove mjesnih odbora na dan održavanja parlamentarnih izbora smatraju izlaskom u susret biračima. O toj odluci izvijestit će pročelnik u gradu Supetru Ivica Blažević. Treba napomenuti kako je 8. ožujka istekao četverogodišnji mandat članovima vijeća mjesnih odbora na području grada Supetra te će zbog toga vijećnici trebati donijeti odluku o raspisivanju izbora.

Vijećnička pitanja gradskoj upravi
Prije utvrđivanja dnevnoga reda vijećnici će u tzv. aktualnom satu moći postavljati vijećnička pitanja gradonačelnici Ivani Marković, zamjeniku gradonačelnice Šimici Dragičeviću i voditeljima unutarnjih ustrojstvenih jedinica gradske uprave u svezi poslova iz njihovoga djelokruga rada. Pitanja će sigurno biti s obzirom da na posljednje dvije elektroničke sjednice vijećnicima to nije bilo omogućeno.

Nova, 35. u nizu, sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra najavljena je za utorak, 2. lipnja, samo s jednom točkom dnevnoga reda. Vijećnici će donijeti odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Supetra (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...