Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Vijećnici Općinskoga vijeća u Bolu sastaju se prvi put u ovoj godini

Pod predsjedanjem Matka Bakovića (HDZ), predsjednika Općinskoga vijeća u Bolu prva ovogodišnja sjednica toga vijeća održat će se u utorak, 11. veljače. u općinskoj vijećnici u Bolu.

Vijećnička pitanja načelniku
Sjednica će biti otvorena podnošenjem usmenoga izvješća načelnika Bola Tihomira Marinkovića (SDP) o radu općine Bol od posljednje sjednice Općinskoga vijeća koja je održana 17. prosinca protekle godine. Vijećnici će već tradicionalno psotavljati pitanja bolskom načelniku u tzv. aktualnom satu sjednice.

Na dnevnom redu i porezi općine Bol
Za prvu sjednicu Općinskoga vijeća u novoj godini uvršteno je više točaka dnevnoga reda. Vijećnici će tako raspravljati i donijeti zaključak o sufinanciranju katastarske izmjere i obnove zemljišne knjige na području općine Bol s Državnom geodetskom upravom, zatim o načinu sufinanciranja aktivnosti u postupku obnove zemljišne knjige za k.o. Bol sa općinskim sudom u Splitu te o porezima općine Bol. Bit će riječi i o izmjenama koeficijenta za plaće spremačica u dječjem vrtiću “Mali princ” i izmjeni koeficijenta za obračun plaće komunalnoga redara. Pred vijećnike će se naći i nekoliko pristiglih molbi za smanjenje naknada za 2019. godinu.

Sjednica počinje u 18.00 sati
Sjednica Općinskoga vijeća najavljena je za 18.00 sati.

Vijećnici Bol

Sjednica Općinskoga vijeća općine Bol, prva u ovoj godini, bit će održana u utorak, 11. veljače, u općinskoj vijećnici u Bolu (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...