Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Vijećnici u Bolu danas odlučuju o rebalansu proračuna

Vijećnici Općinskoga vijeća u Bolu danas, 2. srpnja, odlučit će o rebalansu Proračuna općine Bol, nakon što je izmjene općinskih financija predložio načelnik Tihomir Marinković (SDP).

Smanjenje prihoda i rashoda
Sjednicu je za 17.00 sati sazvao predsjednik Općinskoga vijeća Matko Baković (HDZ), a na dnevnom redu, osim ovogodišnjega Proračuna, pred vijećnike će se naći nekoliko vrlo važnih tema o kojima će prvo raspravljati, a zatim odlučivati. Jedna od njih je i donošenje godišnjega izvještaja Proračuna za 2019. godinu. U središtu sazvane sjednice svakako će biti prvi rebalans općinskoga Proračuna u ovoj godini. Prema dostupnim podacima, prihodi i rashodi općinskoga budžeta planiraju se smanjiti za 9,5 milijuna kuna. Tako će za 2020. godinu Proračun “težiti” 16,7 milijuna kuna.

Načelnik će izvijestiti vijećnike o radu Općine
Vijećnici će raspravljati i odlučivati o nekoliko pristiglih molbi. Prije dnevnoga reda, načelnik Marinković usmeno će izvjestiti vijećnike o radu općine Bol od posljednje sjednice vijeća. Već tradicionalno, vijećnici će moi postavljati pitanja i prijedloge općinskoj upravi.

Na sjednici Općinskoga vijeća u Bolu, sazvanoj za danas, 2. srpnja, vijećnici će raspravljati i odlučiti o prvom ovogodišnjem rebalansu općinskoga Proračuna. Prema prijedlogu rebalansa, Proračun općine Bol trebao bi iznositi 16,7 milijuna kuna (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...