Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Vikend u Bolu u znaku izborne večeri debitantskih klapa uoči omiškoga Festivala dalmatinskih klapa

Izborna večer debitantskih klapa u Bolu, već 19. godinu u nizu, uoči 53. omiškoga Festivala dalmatinskih klapa, održat će se u subotu, 8. lipnja, u Teatrinu “Dva ferala”. Umjesto dvije večeri, prve izlučne i druge revijalne, ove godine će se zbog manjega broja prijavljenih klapa održati samo jedna večer klapske pjesme.

U Bolu će nastupiti muške klape “Aurora” iz Stolca, “Ris” iz Delnica i zagrebačka klapa “Lugarin”, dok će od ženskih klapa nastupiti “Izergo” iz Lumbarde, “Oleum” iz Krasica i bračka klapa “Škrapa” iz Selaca. Gost večeri bit će bolska klapa “Veras”. Kroz klapsku večer program će voditi Edita Lučić Jelić. Pobjednici večeri debitantskih klapa u Bolu sudjelovat će na izbornoj večeri Festivala u Omišu.

izborna večer debitantskih klapa u Bolu, uoči 53. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu, održat će se u Teatrinu "Dva ferala" u subotu, 8. lipnja (foto: J. Bašić)

izborna večer debitantskih klapa u Bolu, uoči 53. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu, održat će se u Teatrinu “Dva ferala” u subotu, 8. lipnja (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...