Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Vikend uz program Supetarskoga lita

Program Supetarskoga lita i ovoga vikenda nudi zanimljiv program. Danas, 10. kolovoza, na ljetnoj pozornici pored crkve Navještenja Marijina u Supetru održat će se kazalište za djecu, i to “Knjiga o džungli” u izvedbi Kazališta Ivana Brlić Mažuranić. Predstava će se održati u 21.00 sat.

Tamburaši u Mircima a klapa u Škripu
U Mircima ispred crkve Pohođenja Blažene Djevice Marije u 21.00 sat nastupit će Tamburaški sastav Supetar. Klapa “Pastura” iz Postira zabavljat će večeras u 21.30 sati posjetitelje u Škripu na Pjaci uz ribarsku feštu.

Međunarodna ljetna glazbena škola u Supetru
I u nedjelju, 11. kolovoza, bit će veselo i zanimljivo. U župnoj crkvi Navještenja Marijina u Supetru koncert klasične glazbene održat će polaznici Međunarodne ljetne glazbene škole UZMAH, i to Slawomir Grenda na kontrabasu i Ivana Švacl Grenda na klaviru. U Splitskoj će goste i njihove domaćine od 21.30 sati zabavljati Bračko folklorno društvo “Ciciljona”. (Jadran Bašić)

program Supetarskoga lita u subotu i nedjelju, 10. i 11. kolovoza

organizator 35. Supetarskoga ljeta je Turistička zajednica grada Supetra (izvor: Facebook Supetarsko lito)

Podjelite:

You may also like...