Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Violončelistica Ana Rucner večeras je u Bolu

Hrvatska violončelistica Ana Rucner održat će danas, 12. kolovoza, koncert na plaži “Borak” u Bolu s početkom u 21.00 sat, javila je Turistička zajednica općine Bol, dodavši kako je na koncert ulaz slobodan.

Sudjelovala na mnogim glazbenim natjecanjima
Violončelistica Rucner rođena je u Zagrebu, gdje je završila studij violončela u klasi prof. Željka Švaglića i Krešimira Lazara. Za studija pohađala je mnoge stručne seminare i radila s nekim od najpoznatijih glazbenih autoriteta, kao što su Menahem Meir, Gustav Neiva Tavares, Dmitri Miller, David Grigorian, Vladimir Perlin i Silvija Sondeckiene. Sudjelovala je s velikim uspjehom na mnogim glazbenim natjecanjima, a jedna od osvojenih te Ani vrlo dragih nagrada je Diploma di merito, osvojena 1999. godine na Međunarodnom natjecanju mladih violončelista.

Nastupala u više od 30 zemalja svijeta
Rucner ima snimljenih više od 30 promotivnih videa te je s njima nastupala preko tisuću puta u više od 30 zemalja svijeta. Hrvatsku predstavlja preko djela najvećih skladatelja svih vremena na svoj, moderan i jedinstveni način.

Hrvatska violončelistica Ana Rucner nastupala je do sada više od tisuću puta na koncertima u 30-tak zemalja svijeta, a Hrvatsku predstavlja izvodeći djela najvećih skladatelja svih vremena (izvor: TZ općine Bol)

Podjelite:

You may also like...