Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Čitateljica na odmoru ostala oduševljena malim kozmetičkim salonom u Supetru: “Svoj odmor uskladila sam sa slobodnim terminima u tom salonu”

Čitateljica portala BRAČ danas, koja je željela ostati anonimna (podaci poznati uredniku), odlučila je javnosti prenijeti svoju “priču” o jednom kozmetičkom salonu u gradu Supetru, oduševljena uslugom i ne skrivajući zadovoljstvo.

Iako joj, kako piše, “nije namjera nikakva promocija salona ili ikakav oblik suradnje s istim”, motivirana je isključivo željom da se čuje za nešto hvale vrijedno na otoku Braču te rado ističe kako je supetarski kozmetički salon kvalitetom rezultata tretmana uz bok najboljim salonima u Hrvatskoj.

Fascinirana sam rezultatima njenoga rada
— U vremenima koronavirusa i sve češćih stresnih i ne baš lijepih vijesti koje nas svakodnevno prate, odlučila sam napisati jedno lijepo iskustvo te ujedno i inovaciju vezanu za predivan otok Brač. Naime, radi se o salonu “Jase” u Supetru za koji sam saznala preko prijateljice koja je također bila njena klijentica. Iako već godinama ne živim na otoku tretmane maderoterapije (terapija za uklanjanje celulita drvetom) htjela sam odraditi isključivo kod nje, fascinirana rezultatima njenoga rada iz prve ruke.

Vijest o malom salonu brzo prešla Brački kanal
U razgovoru s curama koje su dolazile prije ili nakon moga termina saznala sam da nisam bila jedina koja je svoj odmor na otoku uskladila sa slobodnim terminima u tom salonu. Bez ikakve promocije, samo velikim trudom i uspješnim rezultatima vlasnice vijest o malom salonu u Supetru očito je brzo prešla Brački kanal. Možda tajna njenoga uspjeha leži u tome što ne koristi obične oklagije već unikatne – rađene od debla predivne bračke masline što me dodatno fasciniralo te ponukalo da Vam pošaljem ovu priču.

Uz savršenu hranu, more i red oklagija zaokružen predivan odmor
Jako mi je drago da otok Brač uz ljepote koje posjeduje te sve raznovrsniju i kvalitetniju uslugu na različitim poljima sada podiže ljestvicu i u smislu pružanja IN beauty tretmana prateći najnovije trendove na tržištu, koristeći pri tome unikatne rekvizite izrađene od masline koju uistinu smatram jednom od simbola otoka Brača. Svakako se vidimo ponovno pa ću kao i ovaj put uz savršenu hranu, more i red oklagija zaokružiti jedan predivan odmor, poručila je naša čitateljica oduševljena odmorom na Braču.

– Bez ikakve promocije, samo velikim trudom i uspješnim rezultatima vlasnice vijest o malom salonu u Supetru očito je brzo prešla Brački kanal. Možda tajna njenoga uspjeha leži u tome što ne koristi obične oklagije već unikatne – rađene od debla predivne bračke masline što me dodatno fasciniralo te ponukalo da Vam pošaljem ovu “priču”

Podjelite:

You may also like...