Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Autobusi prijevoznika “Arriva Hrvatska” od sutra uspostavljaju linije na Braču. Vozni red prilagođen uvjetima nakon epidemije i početku rada škole

Autobusni prijevoznik “Arriva Hrvatska” od sutra, 27. svibnja, započinje s obavljanjem javnoga prijevoza putnika na otoku Braču.

Reducirani vozni red do opoziva
Direktor za područje Dalmacije Joško Pulišelić potvrdio je da će prijevoznik uspostaviti reducirani vozni red koji će biti prilagođen uvjetima nakon epidemije koronavorusa i početku rada škola. — Kako bude napredovala normalizacija života, rad škola i turistička sezona, tako će se i vozni red prilagođavati potrebama, istaknuo je Pulišelić.

Iz Supetra za Bol dvije linije dnevno
Prema voznom redu, iz Supetra za Bol bit će uspostavljene dvije dnevne linije, s polascima u 9.00 i 15.25 sati, dok će iz Bola za Supetar autobusi prometovati u 6.35 i 10.45 sati. Prema Povljima vozit će jedna linija dnevno s polaskom u 12.25 sati, dok će iz Povalja za Supetar autobus polaziti u 5.30 sati. Iz Milne su najavljena dva dnevna polaska, prvi u 6.40 i drugi u 16.00 sati, dok će iz Supetra autobus za Milnu polaziti u 6.10 i 15.25 sati.

Iz Supetra za Postira pet polazaka dnevno
Najveći broj autobusnih linija povezivat će Supetar i Postira, i to s polascima iz Supetra u 6.05, 9.00, 10.10, 12.25 i 15.25 sati, dok će iz Postira za Supetar autobus voziti u 6.50, 7.00, 11.50 sati. Linija s polaskom u 15.05 sati prometuje onih dana kada radi tvornica “Sardina”.

Autobusi ne prometuju nedjeljom i blagdanom
Prema privremenom voznom redu koji će biti na snazi do opoziva, polasci nisu planirani nedjeljom i blagdanom. Raspored autobusnih linija možete vidjeti i u “Servisnim informacijama”.

Prijevoznik “Arriva Hrvatska” od srijede 27. svibnja, uspostavlja javni prijevoz putnika na otoku Braču koji će privremeno biti znatno reduciran i prilagođen uvjetima poslije epidemije koronavirusa i početku rada škole

Podjelite:

You may also like...