Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Avioprijevoznik Croatia Airlines nudi letove od Brača do Zagreba do 26. listopada; brački aerodrom očekuje 32.000 putnika

Hrvatski avioprijevoznik Croatia Airlines sa sjedištem u Buzinu, objavio je da je će liniju od Brača do Zagreba imati u ponudi do 26. listopada. Važna je to poslovna, ali i turistička ponuda zračnoga prijevoznika koji je još 2. travnja uspostavio prvu vezu između Zagreba i Brača.

Prvi ovogodišnji let prema bračkom aerodromu ostvaren je 2. travnja
Upravo je let Croatia Airlinesa iz zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman do Zračne luke Brač 2. travnja bio prvi ovogodišnji let i početak ljetne sezone letova bračke Zračne luke. To nam je još u pripremi sezone potvrdio glavni menadžer bračkoga aerodroma Tonči Peović.
— Taj će let obaviti Croatia Airlines s obzirom da je prometovanje toga zračnog prijevoznika dio ugovora koji Croatia Airlines ima sa Republikom Hrvatskom, a u kojem je definirana njegova obveza prometovanja prema svim aerodromima u Hrvatskoj, rekao nam je tada Peović, dodavši kako će taj avioprijevoznik održavati linije prema Braču utorkom i subotom, i to od 2. travnja do 26. listopada.

Croatia Airlines uspostavio je prvi let između Zagreba i Brača 2. travnja ove godine i tako otvorio sezonu letova na bračkom aerodromu (izvor: croatiaairlines.hr)

zračni prijevoznik Croatia Airlines uspostavio je ove godine prvi let između Zagreba i Brača 2. travnja i tada otvorio sezonu letova na bračkom aerodromu (izvor: croatiaairlines.hr)

U utorak, 27. kolovoza, do Zagreba po cijeni od 1.226,00 kuna
Prema promotivnim najavama Croatia Airlinesa, od Brača do Zagreba moguće će letjeti već po cijeni od 298,00 kuna, a ona naravno ovisi o terminu rezervacije na navedenom letu. Tu cijuenu nipoto nemojte očekivati ako nekoliko dana ranije razmišljate o letu ili rezervaciji. Provjerili smo tako da je za utorak, 27. kolovoza, od Zagreba do Brača moguće letjeti za 488,75 kuna, dok je iz Zračne luke Brač do Zagreba moguće putovati na taj dan po cijeni od 1.226,00 kuna.

Online kupnja zrakoplovnih karata po povoljnijim cijenama
Cijena leta s Brača do Zagreba ipak je nešto povoljnija ako se na let odlučite za subotu, 31. kolovoza, kada će vas FlyEasy stajati 695,00 kuna. Ako ćete imati prtljagu iznad 8 kilograma, koju ćete predati prilikom dolaska na aerodrom, let će vas stajati nešto skuplje, i iznosit će 757,00 kuna. Posljednji dan kolovoza, putnici će moći iz Zagreba do Brača letjeti za 463,75 kuna s ručnom prtljagom do 8 kilograma, a što uključuje ekonomski razred leta. Oni kojima cijena nije na prvom mjestu, moći će u poslovnom razredu putovati za nešto malo manje od 1.000,00 kuna. Treba napomenuti da je, prema poslovanju Croatia Airlinesa, online kupnja zrakoplovnih karata nešto povoljnija.

Brački aerodrom ove godine očekuje oko 32.000 putnika
Još neposredno pred početak turističke sezone zanimalo nas je kakva su očekivanja Zračne luke Brač s obzirom na broj putnika. Direktor Peović tada nam je rekao kako ove godine brački aerodrom očekuje oko 32.000 putnika, dok je u 2018. godini kroz zračnu luku prošlo 30.200 putnika. Upit smo poslali i Službi za medije Croatia Airlinesa te zatražili podatke o broju putnika od uspostavljanja prvoga leta s bračkim aerodromom ove godine. Rado ćemo objaviti podatke koji nam stignu od toga zračnoga prijevoznika.

u Zračnoj luci Brač ove godine očekuju 32.000 putnika (foto: J. Bašić)

u Zračnoj luci Brač ove godine očekuju 32.000 putnika, dok je u 2018. godini brački aerodrom zabilježio 30.200 putnika (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...