Čitatelj se javio: “Plate sto eura za doć do nas pa ih tretiraju kao stoku”. Iz “Jadrolinije” stigao odgovor: “Rashladni uređaji na trajektu ‘Hrvat’ rade ispravno”

Portalu BRAČ danas javio se čitatelj (podaci poznati uredniku) koji je nezadovoljan postupanjem državnoga brodara “Jadrolinije” prema gostima i cijenama koje plaćaju za putovanje prema otoku.

Ovoga puta čitatelj je upozorio kako na jednomu od trajekata iz “Jadrolinijine” flote u salonu nije radio rashladni uređaj. — Na trajektu “Hrvat” već dva dana ne radi klima; ili nije servisirana ili nije ispravna. Na polasku iz Splita za Supetar u 14.15 sati trajekt je bio krcat, a ljudima je bilo slabo. Katastrofa za turizam, piše ogorčeni čitatelj.

Tretiraju ih kao stoku
Izražava pri tom nezadovoljstvo uslugama “Jadrolinije”, a posebno cijenama za otok Brač: — Ljudi plaćaju sto eura za doć do nas pa ih tretiraju kao stoku, poručio je.

Nije moguće postići nisku temepraturu koja bi zadovoljila svakoga putnika
O navodima čitatelja državnom brodaru poslali smo odmah upit i zatražili očitovanje i njihov komentar. Učinili smo to 25. lipnja, odmah kada nam se javio čitatelj, a odgovor nam je stigao tek danas, i to nakon našega podsjetnika. — Klima odnosno rashladni uređaji na trajektu “Hrvat” rade ispravno. Međutim, tijekom ekstremnih vrućina i iznimno velikoga broja putnika u salonu, gdje se prilikom kratkih relacija putovanja, učestalo otvaraju i zatvaraju vrata od salona, klima nije u mogućnosti postići nisku temperaturu koja bi zadovoljila svakoga putnika u salonu, odgovorili su iz “Jadrolinije”.

Nisu komentirali navode čitatelja koji se odnose na cijene putnih karata. Putnicima su zato zahvalili na razumijevanju.

Trajekt “Hrvat” državnoga brodara “Jadrolinije” (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...