Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Današnjim letom Croatia Airlinesa završit će sezona letova na bračkom aerodromu

Avioprijevoznik Croatia Airlines danas, 26. listopada, zadnji će put poletjeti iz Zagreba prema Braču i nazad za ovu godinu. Time će za ovu godinu biti završena sezona letova na bračkome aerodromu.
Iz Zagreba za Brač posljednji zrakoplov Croatia Airlines poletio je u 12.21 sat, iako je let bio planiran za 11.45 sati. Iz Zračne luke Brač let prema zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman planiran je za 13.10 sati.

Prvi ovogodišnji let Croatia Airlines uspostavio je 2. travnja
Prvi ovogodišnji let iz zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman prema Braču avioprijevoznika Croatia Airlinesa uspostavljen je 2. travnja. Prema riječima direktora Zračne luke Brač Tončija Peovića, do kraja kolovoza, kroz Zračnu luku Brač prošlo je 20.535 putnika, kroz 943 leta s ukupnom težinom zrakoplova 8593 tona. Osim hrvatskoga zračnoga prijevoznika koji uspostavlja letove za Zagreb i Graz, ove godine na Zračnu luku Brač prometovao je CSA s letovima za Beč, Linz i Insbruck i TUIfly s letovima za Brisel, Davile i Roterdam.

Letove Zagreb – Brač – Zagreb održavali su zrakoplovi kapaciteta 76 sjedala
Avioprijevoznik Croatia Airlines letove na liniji Zagreb – Brač održavao je dvaput na tjedan, utorkom i subotom, a letove su se obavljaju zrakoplovima Dash 8–Q400 kapaciteta 76 sjedala.

Croatia Airlines uspostavio je prvi let između Zagreba i Brača 2. travnja ove godine i tako otvorio sezonu letova na bračkom aerodromu (izvor: croatiaairlines.hr)

Croatia Airlines uspostavio je prvi let između Zagreba i Brača 2. travnja ove godine, dok će posljednji let u ovoj godini biti obavljen danas, 26. listopada (izvor: croatiaairlines.hr)

Podjelite:

You may also like...