PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Evo kada će isploviti prva dodatna linija za Supetar

Druga subota u mjesecu kolovozu protječe u znaku pojačanoga prometa, onako kako i priliči za ovo doba godine. Brač se nalazi pred novom smjenom gostiju, pa je i u trajektnim pristaništima povećan broj putnika i vozila koja čekaju za ukrcaj na trajekt.

Prvi izvanredni polazak za Supetar u 11.30 sati
Kako javlja Jelena Ivulić iz “Jadrolinije”, trajektni promet na liniji Split – Supetar – Split odvija se prema redu plovidbe. — Prva izvanredna linija iz Splita prema Supetru isplovit će s polaskom u 11.30 sati, najavila je za BRAČ danas voditeljica “Jadrolinijine” agencije u Splitu.

Stvorila se kolona vozila
U Supetru na prilazu trajektnom pristaništu pojačaj je promet, a regulira ga prometna služba. Parkirališni plato za trajekt pun je osobnih vozila, a povremeno se stvara i kolona vozila do rotora na ulasku u grad Supetar. Uz redovite trajektne linije i izvanredna isplovljanja prema potrebi, ne bi trebalo biti većih poteškoća u odvijanju pomorskoga prometa.

— Prva izvanredna linija iz Splita prema Supetru isplovit će s polaskom u 11.30 sati, najavila je za BRAČ danas voditeljica “Jadrolinijine” agencije u Splitu Jelena Ivulić (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...