Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Evo kakve su cijene naftnih derivata od ponoći na Ininom maloprodajnom mjestu u Supetru

Od ponoći na benzinskim postajama u Hrvatskoj nove su cijene naftnih derivata. INA je objavila nove cijene koje će vrijediti do 16. lipnja u ponoć.

Nove cijene od 9. do 16. lipnja
Na Ininom maloprodajnom mjestu Žedno-Drage u Supetru cijena Eurosupera 95 Class Plus iznosi 8,86 kuna, Eurosupera 100 Class Plus 9,30 kuna, Eurodiesela Class Plus 8,46 kuna, Eurodiesela 8,30 kuna te Autoplina 4,14 kuna.

Više na Ininoj tražilici
Iz Ine su napomenuli kako se aktualne cijene na svim maloprodajnim mjestima, kao i informacija o radnim
vremenima mogu se pronaći na Ininoj tražilici maloprodajnih mjesta. Cijene naftnih derivata možete pratiti i na našem portalu pod “Servisne informacije”.

Od ponoći na benzinskim postaja nove su cijene naftnih derivata, a vrijedit će do 16. lipnja. Najvišu cijenu ima Eurosuper 100 Class Plus koji se prodaje po litri za 9,30 kuna, dok cijena autoplina iznosi 4,14 kuna (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...