Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

FOTOREPORTER ZABILJEŽIO Neki vozači ne poštuju ni prometne znakove ni ostale sudionike u prometu

Fotoreporter portala BRAČ danas pratio je jučer, 1. kolovoza, svojim objektivom odvijanje prometa na prilazu gradu Supetru, posebno na glavnom rotoru.

Samovoljno ponašanje nekih vozača
Prvoga kolovoškog vikenda promet je bio pojačan, a kolona vozila koja je čekala na ukrcaj za trajekt stvorila se sve do rotora gdje se promet povremeno odvijao otežano. Naš fotoreporter zabilježio je i određeno samovoljno ponašanje vozača, odnosno kršenje prometnih propisa na prilazu rotoru.

Unatoč obveznom smjeru kretanja
Unatoč jasnoj prometnoj signalizaciji, odnosno obveznom smjeru kretanja, neki su od vozača ulazili u prometnu traku koja pripada vozilima iz suprotnoga smjera, ulazeći u rotor iz pravca Nerežišća i Milne. Neki od njih su ulaskom u rotor iz suprotne trake omeli u prometu vozila koja su se nalazila u kružnom toku. Izgleda da nekim vozačima nedostaje strpljenja u prometu, ali i poštivanja ostalih sudionika, posebno mislimo na domaće vozače koji ne čekaju za ukrcaj na trajekt. Pitamo se i može li se promet u blizini i u rotoru regulirati na kvalitetniji način.

Unatoč jasnoj prometnoj signalizaciji, odnosno obveznom smjeru kretanja, neki su od vozača ulazili u prometnu traku koja pripada vozilima iz suprotnoga smjera, ulazeći u rotor iz pravca Nerežišća i Milne (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...