Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

GUŽVA U TRAJEKTNOM PRISTANIŠTU Kolona vozila za trajekt u Supetru ide preko rotora; iz Splita u 13.30 sati isplovit će za Supetar izvanredni trajekt

Posljednji srpanjski vikend donio je pomalo neočekivane gužve u prometu, posebno na prilazima gradu Supetru. U gradu je šušur, gužva, onako kako priliči za ovo doba godine. Naš fotoreporter u Supetru je zabilježio danas, 25. srpnja, stanje na prilazima gradu.

Kolona vozila sve do kampa na prilazu gradu
Već od jutarnjih sati u Supetru je promet intenzivan, a kolona osobnih vozila koja čekaju za ukrcaj na trajekt, proteže se sve do glavnoga rotora, a i dalje. Kako javlja fotoreporter portala BRAČ danas, kolona osobnih vozila nalazi se sve do kampa iz pravca Pučišća i Postira, a na drugom prilazu gradu do benzinske postaje na području “Žedno-Drage” iz smjera Nerežišća i Milne.

Izvanredno isplovljavanje prema Supetru u 13.30 sati
U trajektnim pristaništima danas je pojačan promet osobnih vozila, a Brač se nalazi pred smjenom gostiju. Iz “Jadrolinije” su potvrdili kako do podne nije bilo izvanrednih isplovljavanja prema otoku. Voditeljica “Jadrolinijine” agencije u Splitu Jelena Ivulić najavila je za BRAČ danas kako će iz Supetra za Split isploviti izvanredna linija s polaskom u 13.30 sati. Eventualna druga dodatna isplovljavanja prema otoku ovisit će o stanju u trajektnim pristaništima.

Kako javlja fotoreporter portala BRAČ danas, kolona osobnih vozila nalazi se sve do kampa iz pravca Pučišća i Postira, a na drugom prilazu gradu do benzinske postaje na području “Žedno-Drage” iz smjera Nerežišća i Milne (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...