PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Hoće li od ponedjeljka biti ukinute ePropusnice? Čeka se odluka Nacionalnoga stožera civilne zaštite

Stožeri svih bračkih jedinica lokalne samouprave, osim općine Nerežišća, poslali su Stožeru civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije suglasnost da se od ponedjeljka, 4. svibnja, ukinu ePropusnice i suglasnosti za putovanja s otoka i na otok.

Nacionalni stožer donijet će odluku
Županijski stožer civilne zaštite taj će prijedlog, zajedno s očitovanjima po tom pitanju, poslati na odobrenje Nacionalnom stožeru civilne zaštite koji će “presuditi” i tako donijeti odluku je li vrijeme za ukidanje ePropusnica i suglasnosti za putovanja.

“Jadrolinija” čeka odgovor središnjega stožera
Čim stigne odgovor Nacionalnoga stožera civilne zaštite “Jadrolinija” će u suglasnosti s Agencijom za obalni linijski pomorski promet postupno krenuti s povećanjem polazaka na trajektnoj liniji Split-Supetar, na kojoj su još uvijek četiri isplovljavanja iz Splita i Supetra. Očekuje se i ponovno uspostavljanje trajektne linije Makarska-Sumartin koja je bila u potpunom prekidu.

U samoizolaciji se nalazi 16 osoba
— Sve mjere osobne zaštite i higijene kao i mjere zabrane okupljanja su i dalje na snazi pa vas molimo da ih se i pridržavate, poručili su iz Kriznoga stožera na Braču. Prema priopćenju od 1. svibnja, na Braču se u samoizolaciji nalazi 16 osoba koje su, dodao je Stožer, pod stalnim nadzorom policije i liječnika. Treba podsjetiti da na Braču nema osoba pozitivnih na koronavirus.

Državni brodar “Jadrolinija” čeka odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite o ukidanju ePropusnica i suglasnosti za putovanje s otoka i na otok te će zatim postupno povećavati broj polazaka na trajektnoj liniji Split-Supetar. Očekuje se i uspostavljanje trajektne linije Sumartin-Makarska koja je bila u potpunom prekidu (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...